Aagje

Over Aagje

Ik ben Aagje, een geile jonge vrouw van 39 jaar en op zoek naar een man voor sex. Ik ben op zoek naar een avontuur, een connectie, iemand die ik kan vertrouwen, iemand die ik kan vertrouwen, iemand die net als ik kan genieten van de kleine momenten van leven.

Ik ben een vrijgevig en avontuurlijk persoon. Ik hou van avontuur, ik hou van plezier en ik hou van het leven. Ik ben geen prinses, maar ik ben op zoek naar een man die me kan verwennen met passie en plezier, die me kan laten voelen dat ik bijzonder ben.

Mijn gezondheid is erg belangrijk voor me, dus ik ben altijd erg voorzichtig met seks en ik ben op zoek naar iemand die zich hier ook aan houdt. Ik ben discreet en respecteer ieders privacy, dus ik verwacht dat mijn partner dat ook doet.

Ik ben gemakkelijk in de omgang, ik ben vriendelijk, lief en ik luister graag naar de verhalen van anderen. Ik ben een goed gesprekspartner en ik hou van een goed gesprek. Mijn passie is koken, dus als je de kans krijgt om een maaltijd met me te delen, neem deze dan zeker.

Ik ben op zoek naar een man die me kan verwennen, die me kan laten lachen, die me kan verrassen en die me kan laten genieten van mijn seksuele energie. Als je denkt dat je me kan laten glimlachen en me kan laten genieten, neem dan contact met me op. Ik zal meer dan blij zijn om een leuke tijd met je te hebben.Leeftijd: 39     Haar kleur: Donkerblond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Friesland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Aagje?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact